schliessen
(0) Artikel im Warenkorb
Sie haben keine Artikel im Korb.
Sortiment
    Filters
    Preferences
    Suchen

    Why We Eat What We Eat von Sokolov, Raymond

    How Columbus Changed the Way the World Eats

    Sokolov says that Columbus greatly influenced our eating habits when such New World delights as tomatoes, chocolate, green beans, chili peppers, and maize were introduced into cuisine throughout the world and when the delicacies of the Old World found their way into the cooking pots of America. Sokolov is the Leisure & Arts Editor of The Wall Street Journal.
    Trade Paperback

    Autor Sokolov, Raymond
    Verlag Simon & Schuster N.Y.
    Einband Kartonierter Einband (Kt)
    Erscheinungsjahr 1993
    Seitenangabe 240 S.
    Meldetext Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Masse H21.4 cm x B14.0 cm x D1.8 cm 273 g
    Coverlag Atria Books (Imprint/Brand)
    Kartonierter Einband (Kt)
    Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
    978-0-671-79791-1
    Fr. 20.70

    Weitere Titel von Sokolov, Raymond